• امروز : چهارشنبه - ۳ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : 23 - رجب - 1446
  • برابر با : Wednesday - 22 January - 2025
1
گزارش|

آتش بس، فراتراز یک توقف نظامی/تعلیم و تربیت، راز نهفته‌ی فلسطینیان است

  • کد خبر : 8537
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
آتش بس، فراتراز یک توقف نظامی/تعلیم و تربیت، راز نهفته‌ی فلسطینیان است
آتش‌بس در غزه تنها پایانی بر یک رویارویی نظامی نیست، بلکه آغاز فصلی است از پیروزی که ریشه در تربیت نسل‌های مقاوم دارد. ۴۶۸ روز ایستادگی مردم فلسطین در برابر نسل‌کشی و اشغال، نشان داد که سلاح واقعی آنان نه تجهیزات نظامی، بلکه تربیت نسلی است که هویت اسلامی و فلسطینی خود را حفظ کرده و زیر بار ظلم نمی‌رود. تاریخ، رشادت نسلی را ثبت کرده که با الفبای تعلیم و تربیت، شعر مقاومت سرودند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا؛ حنانه توکلی‌زاده؛
آتش بس فقط یک توقف نظامی نیست، شروع قهرمانانه‌ی تاریخی است که از رشادت فلسطینیان قلم می‌زند.۴۶۸ روز، صحنه‌های ظلم و نسل‌کشی صهیونیست غاصب را به جهان نشان داد. اینک الفبای مقاومت توسط معلمان فلسطینی به شعر پیروزی رسیده است. ابرقدرتی که خود را پیروز میدان می‌دانست، مغلوب تربیت زنان و‌ مردانی شد که زیر بار ظلم نمی‌روند و تاریخ، از نور امیدی روایت می‌کند که در دل کودکان غزه خاموش نشد.

نقش تعلیم و تربیت در پیروزی‌های فلسطینیان
پیروزی‌های اخیر فلسطینیان، به‌ویژه در عملیات «طوفان الاقصی»، ریشه در توان نظامی ندارد، بلکه در تربیت نسلی مقاوم نهفته است. فس صلاح، شهروند غزه‌ای، در این باره می‌گوید: «ما بدون تعلیم و تربیت این نسل، هرگز به چنین موفقیتی نمی‌رسیدیم. مادران و پدران ما در شرایط سخت، نسلی مقاوم تربیت کردند که هویت فلسطینی و اسلامی خود را حفظ کرده است.»

پیروزی فلسطین حکایت از تربیت خوب پدران ومادران دارد
صلاح می‌گوید: قهرمانان اصلی فلسطین را می‌توان پدران و مادرانی دانست که با وجود سختی‌ها و محرومیت‌ها، نسلی مقاوم تربیت کرده‌اند. با توجه به شرایط خاص فلسطین، امکانات لازم برای یک نظام تعلیم و تربیت رسمی فراهم نیست و این وظیفه به دوش خانواده‌ها افتاده است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این باره می‌گوید: «خانواده هسته‌ی نخستین جامعه و از عوامل اصلی انتقال فرهنگ، اندیشه، اخلاق و سنت‌ها و عواطف از نسلی به نسل دیگر است.» در این میان، مادران بیشترین سهم را در تربیت فرزندان دارند.

فس صلاح اضافه کرد: یکی از مهم ترین مولفه های تربیتی در میان کودکان و جوانان فلسطینی حفظ هویت فلسطینی آنان است. رژیم اشغالگر از ابتدای قرن بیستم و مشخصا از سال ١٩۴٨ فلسطینیان را در کشورهای منطقه پراکنده کرد و حفظ این هویت بسیار پراهمیت است و انتقال آن به نسل های بعدی کار سختی بوده است.

تربیت نسل مقاوم؛ رمز پیروزی در طوفان الاقصی
شهروند غزه می‌گوید: هویت اسلامی جوانانی که افتخار طوفان الاقصی را رقم زدند خود را زیر پرچم اسلام می‌بینند و شعارهایشان الله اکبر بود. منشور حماس میثاق جنبش مقاومت اسلامی شناخته می‌شود و باید توجه کرد که در دهه ۶٠ و ٧٠ میلادی احزاب چپ جلودار مبارزه در همه جای جهان بوده‌اند و درمیان فلسطینیان نیز گروه‌های چپ بوده است اما این مردم هرگز هویت اسلامی خود را فراموش نکردند و آن را به فرزندان خود و نسل‌های بعد آموزش دادند.

زیربار ظلم نمی‌رویم و ناامید نمی‌شویم
حفظ هویت فلسطینی در اين ستيز ظلم عليه باطل به تقويت همبستگی اجتماعی و مفاهمه‌ی مشترک كمک كرد. مفاهمه‌ی مشتركی كه ایستادگی را به كودكان و جوانان غزه و بلکه جهان آموخت.

اگر مردان و زنان فلسطین تسلیم پذیر بودند هرگز قابی از مقاومت ثبت نمی‌شد. این روحیه‌ی شهادت طلبی جز از مومنان مقتدر ساخته نیست. در این ۴۶۸ روز، از دشمن سرتاپا مسلح نترسیدند و با مشت خالی جنگیدند. شهادت از مفاهیم عمیق اسلامی است که فلسطینیان و التین و الزیتون گویان، به استقبال آن رفتند.

روحیه شهادت طلبی جز با تعلیم و تربیت مقاومت کارساز نیست. مبارزه با استکبار جهانی فهم عمیقی از دشمن‌شناسی احتیاج دارد که آموزش این فهم جز به وسیله‌ی پدران و مادرانی که آزادی قدس شریف جز آمال و اهدافشان بوده، هرگز میسر نمیشد.

لینک کوتاه : https://rastakhabar.ir/?p=8537
  • نویسنده : حنانه توکلی زاده
  • منبع : رستا
  • 24 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.