به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا، بیستوهفتم اردیبهشتماه، دیدار سالانه معلمان با رهبر معظم انقلاب برگزار شد؛ دیداری که همچون سالهای گذشته، حاوی نکاتی کلیدی و راهبردی برای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت بود.
از مهمترین محورهای بیانات رهبر انقلاب، تأکید بر سرمایهگذاری همهجانبه در آموزش و پرورش و افتخارآمیز بودن هزینهکرد در این حوزه برای حاکمیت بود. ایشان همچنین با بازخوانی گذشته، مخالفت صریح خود با واگذاری آموزش و پرورش را یادآور شدند.
این بازخوانی، ما را به ایام تقدیم لایحه بودجه سال ۹۸ به مجلس میبرد؛ زمانی که رئیس دولت تدبیر و امید آموزشوپرورش را اضافی خواند و به دنبال واگذاری آن از طریق طرح خرید خدمات آموزشی بود. در آن مقطع، برخی، حاکمیتزدایی آموزشوپرورش را راهی برای کاهش هزینههای دولت و صرفهجویی در بیتالمال میدانستند. اما قاطعیت رهبر انقلاب و دلسوزان، مانع این انحراف شد.
این نگاه آسیبزا همچنان توسط برخی گروهها از جمله جریانهای مدعی مردمیسازی در آموزشوپرورش وجود دارد و تأکید مکرر رهبر انقلاب بر حاکمیتی بودن آموزش و پرورش نشان میدهد تهدید حذف تدریجی تعلیم و تربیت پابرجاست و این وظیفه نیروهای دغدغهمند است که در برابر فشارهای درونی و بیرونی ایستادگی کنند.