به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا، به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی در مراسم افتتاح پروژههای آموزشی منطقه ۱۸ شهر تهران با بیان اینکه آنچه جاودانه و ماندنی است باقیات و صالحات است که بهترین نقطه امیدبخشی انسان در فردای قیامت خواهد بود گفت: آموزش و پرورش به حضور و کمک خیرین نیاز دارد.
وی افزود: هر انسانی که در این مدرسه خیرساز تربیت شود، ثوابش متعلق به آن خیّر است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه پایبن فضای آموزشی در تهران دردآور است گفت: باید تلاش کرده و از همه ظرفیتهای موجود استفاده کنیم تا بتوانیم این سرانهها را افزایش دهیم.
وی در حاشیه این مراسم نیز با بیان اینکه در شهر تهران سرانه آموزشی واقعا پایین و حدود ۳.۶ است و شاید از این حیث استان سیام یا سی و یکم باشد که مطلوب پایتخت نیست گفت: البته مشکلات در تهران با سایر استانها متفاوت است. یکی از مشکلات مربوط به زمین و دیگری انبوهسازیهاست که فضای آموزشی جدید برای آنها درنظر گرفته نمیشود. این امر باعث میشود تراکم کلاس درس را بالا ببریم. وقتی تراکم را بالا میبریم کیفیت افت میکند و تعلیم و تربیت دلخواه ما اتفاق نمیافتد.
کاظمی افزود: حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ مدرسه تخریبی در سطح تهران داریم و ۳۰ درصد مدارس تهران نیاز به بازسازی دارد که جای نگرانی است که از میانگین کشوری بالاتر است. ایمن نبودن مدارس، مسئولیتهای قانونی را متوجه آموزش و پرورش میکند.
وی ادامه داد: در همین راستا به زودی یک جلسه ویژه تشکیل میدهیم تا تحلیل دقیقی از وضعیت تهران انجام شود. سپس برنامهریزی گستردهای با مشارکت شورای شهر و شهرداری برای حل مسائل خواهیم داشت. باید یک همافزایی و هماهنگی صورت گرفته و ستادی تشکیل شود. از تمام ظرفیتهای قانونی استفاده میکنیم. مشارکت خیرین را نیز باید افزایش دهیم.
انتهای پیام/