• امروز : دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 24 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
10

البرز،محروم ترين استان کشور در کمیت سرانه فضای آموزشی

  • کد خبر : 4655
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۸
البرز،محروم ترين استان کشور در کمیت سرانه فضای آموزشی
البرز از لحاظ  کمیت سرانه فضای آموزشی محروم ترین استان کشور است، در شاخص‌های کیفی این فضاها شرایط بغرنجی ندارد و به عنوان مثال سال‌ها است که هیچ مدرسه خشت و گلی یا با بخاری نفتی در استان نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا و به نقل از ایسنا، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز گفت: البرز برای رسیدن به میانگین کشوری به ۵۰۰ مدرسه ۱۲ کلاسه جدید نیاز دارد.

محسن پورگلیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد، اظهار کرد: البرز از نظر فضای آموزشی یک میلیون متر مربع با میانگین کشوری فاصله دارد که شامل ۵۰۰ مدرسه ۱۲ کلاسه است.

وی ادامه داد: البته علی رغم اینکه البرز از لحاظ  کمیت سرانه فضای آموزشی محروم ترین استان کشور است، در شاخص‌های کیفی این فضاها شرایط بغرنجی ندارد و به عنوان مثال سال‌ها است که هیچ مدرسه خشت و گلی یا با بخاری نفتی در استان نیست.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه ۲۰ درصد مدارس فعلی استان از نظر ضوابط تعیین شده باید تخریب شوند، بیان کرد: ۳۰ درصد مدارس موجود هم نیاز به بازسازی دارند و ۵۰ درصد مابقی هم کاملا مقاوم هستند.

این مسئول توضیح داد: البته وضعیت مدارسی که باید تخریب شوند بحرانی نیست و در همین شرایط هم از متوسط ساختمان‌های مسکونی که طی سال‌های گذشته ساخته شده‌اند مستحکم تر هستند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس البرز بیان کرد: در تلاشیم با جذب اعتبارات دولتی و حمایت بیشتر خیرین سالانه حدود ۴۰ مدرسه احداث و تحویل دهیم تا بتوانیم کمبودهای موجود را با سرعت بیشتری جبران کنیم.

وی گفت:  ۲۲۰ محله در سطح استان تفکیک شده تا بر اساس تعداد فضاهای آموزشی، تعداد دانش آموزان، یک یا دو شیفته بودن و … نسبت به احداث مدارس جدید در آنها اولویت بندی کنیم.

پورگلیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه حدود ۴۰ هزار دانش آموز اتباع در مدارس استان در حال تحصیل هستند، توضیح داد: این دانش آموزان، ظرفیت بیش از ۱۰۰ مدرسه موجود را اشغال کرده‌اند.

 افزود: در بحث ساخت مدارس جدید سیاستی مبتنی بر ساخت مدارس ویژه اتباع وجود ندارد و هر کجا که زمین وجود داشته باشد و خیرین اعلام آمادگی کنند، فرایند ساخت آغاز می‌شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://rastakhabar.ir/?p=4655

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.