به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا، به نقل از ایرنا احمد محمود زاده روز چهارشنبه در همایش کارشناسان و مؤسسان مراکز غیردولتی استان یزد از افزایش شهریهها در سال جدید خبر داد و گفت: ما در بحث افزایش شهریه، مؤسسان، معلمین و خانواده ها را مد نظر داریم.
وی ارتقای سطح فرایندهای تعلیم و تربیت را باعث افزایش تمایل خانواده ها برای حضور فرزندانشان در مدارس غیردولتی دانست و گفت: کسانی که از توانمندی لازم برخوردار نیستند نباید وارد حوزه مدرسه داری شوند .
وی گفت: ۶۶ درصد مدارس غیردولتی آمار دانش آموزی آنها زیر ۱۰۰ نفر است که مقرون به صرفه نیست و لازم است بازنگری اساسی در قوانین مدارس غیردولتی داشته باشیم.
معاون وزیر در ادامه تصریح کرد: ما برای اجرای طرح رتبه بندی اصرار داریم تا پایه ای برای ارتقای جایگاه آموزش و پرورش و ارتقای شأن معلم باشد.
وی در ادامه با اشاره به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب ،سنگ بنای فرهنگ ،سیاست ،اقتصاد و جامعه را آموزش و پرورش دانست و افزود: بدون تردید رشد و توسعه نظام آموزش و پرورش اجرایی کردن اسناد بالادستی و تحقق سند تحول بنیادین و عمل به بیانیه ی گام دوم انقلاب می باشد.
وی اظهار کرد: در گام دوم انقلاب بر روی نیروی انسانی و آموزش آن ها به عنوانمهمترین سرمایه کشور تأکید می شود و تعلیم و تربیت رکن اصلی تمدن سازی است و در آموزش و پرورش به عنوان پایه و اساس علم و پژوهش، تربیت نیروی انسانی و جوان سازی مدیریت نظام سیاسی و اجتماعی کشور مد نظر می باشد و این موضوع نیازمند تلاش همه ذینفعان بخش خصوصی ، مردم و خیرین می باشد.
وی تحقق اهداف نظام آموزشی کشور را در گرو نگاه ملی و فرابخشی به نهاد تعلیم و تربیت دانست که در غیر این صورت هیچ کدام از اسناد بالادستی اجرا نخواهد شد.
محمود زاده اظهار داشت: اجرایی سازی سندتحول بنیادین و استقرار آن با کمک و مشارکت همه ذینفعان و تأثیر گذاران کارهای اساسی در نظام تعلیم و تربیت انجام می شود و این موضوع در آموزش و پرورش به تنهایی امکان پذیر نیست.
معاون وزیر گفت: باید نگاهمان را به معلم تغییر دهیم چرا که سند تحول بنیادین با نگاهی که ما به معلم در حوزه غیردولتی و دولتی داریم اجرایی نمیشود و برای تأثیر گذاری نیروی انسانی، امکانات ، تجهیزات ، آموزش و غیره در حوزه دولتی و غیردولتی نیازمند عزم جدی برای ورود به مباحث مختلف داریم.
مدیر کل آموزش و پرورش یزد هم در این همایش ضمن عرض خیر مقدم ، یاد و خاطره شهدای فرهنگی و معلمان فقید را گرامی و اظهار داشت: در جمع پیشتازان تعلیم و تربیت هستیم که دغدغه مند تعالی نظام تعلیم و تربیت این مرز و بوم هستند.
محمدکاظم رحیمی نژاد ادامه داد: استان یزد در فقیرترین موقعیت جغرافیایی و در تهدید آمیزترین منطقه به لحاظ آب و هوا و از جهت فرصت های مقدماتی برای زیستن و مردمی که برای ماندن و دوام و شکل گیری یک تمدن است و برای جهت دادن راهی جز همراهی نیست.
وی اظهار داشت: در عرصه های مختلف مردم یزد فضاهای ماندگاری چون مسجد ،آب انبار و مدرسه بنا نموده اند و این مهم با تلاش جمعی،همکاری و تعاون اتفاق افتاده است .
وی با تاکید بر ثبات و توانمندی در عرصه غیردولتی گفت: علی رغم عدم ثبات اقتصادی در کشور، بزرگواران در حوزه غیردولتی تمام توان خود را به لحاظ مالی و معنوی هزینه کرده اند تا بتوانند در ادامه حرکت تاریخی این استان برگ سبزی به عملکرد استان بیافزایند.
وی آمار دانش آموزان مدارس غیردولتی را بدون احتساب پیش دبستانی ها ۱۴.۷ درصد اعلام نمود و گفت: موسسان این مدارس به لحاظ اعتباری،مالی و آبرویی در حوزه مدارس غیردولتی و تعلیم و تربیت سرمایه گذاری کردهاند ولی با نگاه به گذشته ما راه های نرفته ی زیادی داریم.
رحیمی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد که تسهیل گر حوزه ی غیردولتی باشیم و زمینه های رشد را فراهم کنیم.
وی افزود: ۳۵ درصد از دانش آموزش استان بر محور مردم اداره می شود که با هیچچیز قابل مقایسه نیست و این به معنای انسجام ، یگانگی اجتماعی و تداوم مردم یک جامعه در روند تاریخ و لازمه یک تمدن برای حیات ابدی است.
مدیرکل آموزش و پرورش موسسان غیردولتی را انسانهایی باورمند و متعهد دانست که در این وادی قدم گذاشته اند .
انتهای پیام/