به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا، به نقل از تسنیم، صادق ستاریفرد با اشاره به تبعات دور بودن دانشآموزان از آموزشهای حضوری اظهار کرد: شاهد افت تحصیلی ۶۹ درصدی دانشآموزان هستیم همچنین تحرک بچهها دچار اشکال شد.
وی افزود: چارهای نداریم جز اینکه به آموزشهای حضوری برگردیم، خوشبختانه در تمام مدارس روستایی و شهری کم جمعیت آموزش حضوری برقرار و تمرکز بر آموزشهای حضوری است، در مناطق شهری نیز آموزش حضوری و مجازی به صورت ترکیبی دنبال میشد.
ستاریفرد ادامه داد: تمام آزمونهای نیمسال اول در مقطع متوسطه اول و دوم یعنی پایه هفتم تا دوازدهم حضوری برگزار شد. برنامه آموزش و پرورش این است که در شروع نیمسال دوم تحصیلی به سمت آموزشهای حضوری برود، امیدواریم با ساماندهی سرویس مدارس، تکمیل واکسیناسیون و مدیریت تراکم کلاسی در کلانشهرها بهویژه شهر تهران بتوانیم میزبان دانشآموزان در کلاسهای درس باشیم.
وی گفت: آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که با رعایت پروتکلها و با توجه به مصوبه ۲۶ دی ماه ستادملی مقابله با کرونا که تاکید دارد، آموزشها حتما باید حضوری باشد، میزبان دانشآموزان در مناطق مختلف کشور باشد.
معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره وظایف مدارس برای رعایت شیوهنامهها و دستورالعملهای بهداشتی گفت: مطابق آنچه که ستاد ملی کرونا تصویب و ابلاغ کرده، اصل بر حضوری شدن کلاسهاست. همه کادر آموزشی از معلمان و مدیران در مدارس حضور دارند. از طرفی تاکید شده است که هم رعایت فاصله اجتماعی مدنظر باشد و هم دانشآموزان از ماسک استفاده کنند و تهویه کلاسی به شکل خوبی انجام شود. چالش امروز ما ساماندهی سرویس مدارس است که در تلاشیم تسهیل ورود دانشآموزان به مدارس را برنامهریزی کنیم.
ستاریفرد درباره روند انجام واکسیناسیون گفت: ۹۲٫۵ درصد دانشآموزان ما در سنین ۱۲ تا ۱۸ سال دز اول و ۷۵ درصد دز دوم را دریافت کردهاند. معلمان و فرهنگیان نیز ۹۲ درصد دز اول و ۸۶ درصد دز دوم را دریافت کردهاند. تلاش میکنیم با همکاری وزارت بهداشت به سمت تکمیل واکسیناسیون برویم و پروتکلهایی که باید رعایت شود را پیگیری کنیم.
وی عنوان کرد: در تلاشیم در مناطقی که سردسیر هستند تهویه را کنترل کنیم؛ استانداری همدان همکاری خوبی با ما داشته و استانداری تهران نیز تقبل کرده تا بخشی از تهویه مدارس را تامین و پشتیبانی مالی کند. درخواست میکنیم استانداران دیگر هم کمک کنند.
انتهای پیام/