به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا، منیره صادقی؛ یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در مراسم رونمایی از طرح سامانه برپا (برنامه پشتیبان آموزشی) اظهار کرد: ما باید دانشآموزان خود را از هر نظر با توجه به شرایط و امکانات آموزشی توانمند کنیم. هر دانشآموز یک مهارت!
وی همچنین توصیهای برای نومعلمان داشت: دانشآموز برای تولید میبایست یاد بگیرد و در مدارس جریانساز باشد؛ معلمان باید مسیر را برای او تعیین کنند و آنها خود دست به انتخاب زنند. با ایجاد طرح سامانه برپا میبایست مهارت را برای ایجاد خلاقیت و یادگیری دانشآموزان کمبرخوردار در سرای محلهها نیز فراهم کرد.
وی افزود: ما باید ظرفیت کار خیر را فراهم کنیم، مشارکت مردم در امور اجتماعی و سیاسی و اقدامات جهادی از برکات جمهوری اسلامی است که میبایست این بعد را تقویت کنیم.
علی آقا محمدی، رئیس ستاد توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ محله با حضور در این مراسم بیان کرد: طرح برپا به استفاده از دانشآموزان کمبرخورداری که در این محلات ساکن و دارای مشکلات آموزشی و تحصیلی هستند؛ اشاره میکند که به دنبال کاهش مشکلات آنها هستیم.
وی افزود: تصمیم گرفتیم تا افراد را به دو گروه سنی بالای ۳۰ و کمتر از ۳۰ سال تقسیم بندی کنیم که تحول و تغییر وضعیت افراد و کم افراد کمتر از ۳۰ ساله برای ما مهم است.
او با اشاره به روند کار این طرح افزود : دانشآموزان را به چند گروه تقسیم کردیم، یک گروه بازماندگان از تحصیل هستند. ۸۷۴ هزار بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۷ ساله با کدملی و محل زندگی شناسایی شدهاند که تا کنون ۱۵۰ هزار نفر از این آمار کاسته شده است. گروه دوم دانشآموزان در حال تحصیل هستند که امکانات تحصیلی برابر همچون امکانات کنکوری در اختیار ندارند، در آینده نزدیک، کلاسهای کنکور به صورت آنلاین برای تمام این دانشآموزان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: طرح برپا به ایجاد یک فضای جهادی برای آموزگاران و معلمان می پردازد که با مشارکت دانشآموزان، بستری را برای آموزش گسترده و فراگیر در تمام محلات کشور فراهم میکند.
انتهای پیام/