به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا، سرویس تربیت معلم؛ سعید غیاثی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان در برنامه تلویزیونی آرمان شبکه قرآن درخصوص سی وهفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان که به میزبانی دانشگاه فرهنگیان در شهر ارومیه برگزار شد، گفت:
این جشنواره یک رویداد بسیار بزرگ قرآنی در سطح کشور و نهاد آموزش عالی است.
قریب به ۳۰ هزار نفر دانشجو در مرحله اول وارد این رویداد شدند. حائز اهمیت از مجموع ۳۰ هزار نفر ۱۲ هزار نفر دانشجویان دانشگاه فرهنگیان هستند.
وی تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان براساس نگاه جامع یک نظام نامه تربیتی مبتنی بر سند تحول آموزش و پرورش طراحی کرده است. امری که باید هم آموزش و پرورش و هم دانشگاه فرهنگیان به صورت جدی به آن بپردازد. در این نظامنامه جامع تربیتی همهی دانشجومعلمان از سال ۱۴۰۲ باید در دوبخش فعالیتهای فرهنگی و تربیبی و ۱۲ شایستگی مبتی بر ساحتهای ششگانه سند آموزش و پرورش فعالیت کنند که پیش نیاز ۱۲ شایستگی رسیدن به سطح مطلوبی از شایستگی قرآنی است. امسال همهی دانشجومعلمان را تعیین سطح قرآنی کردهایم. دانشجومعلمان این شایستگی ۱۲گانه را کسب میکنند و در پایان تحصیل در قالب آزمون صلاحیت حرفهای برگزار می شود.
سواد قرآنی، شرط فارغالتحصیلی دانشجومعلمان
در ادامه صحرایی، وزیر آموزش و پرورش نیز در تماسی تلفنی با این برنامه گفت:
دانشگاه فرهنگیان به عنوان مرکز ثقل آموزش و پرورش ،میزبان مسابقات دانشجویی کشور شده است و این دو معنا دارد:
این دانشگاه در بین دانشگاهها سرآمد است.
دوم اینکه دانشگاه که موتور محرک سند تحول بنیان است، با قرآن همراه است و تمام دانشجویان دانشگاه فرهنگیان باید در قرآن سواد کافی داشته باشند؛ در غیر این صورت فارغ التحصیل نخواهند شد.
وی افزود: ترویج و فهم و تدبر در قرآن از رسالتهای اصلی هر نظام آموزشی مبتنی بر دین اسلام است.
ما قرآن را قلب سند تحول بنیادین میدانیم و زمانی سند اجرا می شود که قرآن محبوب دانش آموزان باشد و دانش آموزان با قران انس بگیرند.