• امروز : دوشنبه - ۳ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : 22 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
10

بهره‌گیری از ظرفیت حوزه‌های علمیه برای تقویت رشته علوم و معارف اسلامی

  • کد خبر : 2644
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹
بهره‌گیری از ظرفیت حوزه‌های علمیه برای تقویت رشته علوم و معارف اسلامی
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور گفت: تأکید ویژه‌ای بر توسعه رشته علوم و معارف اسلامی در مدارس وابسته به حوزه داریم و استفاده از ظرفیت حوزه برای تقویت این رشته بسیار اثرگذار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا، به نقل از تسنیم، در ادامه فعالیت‌های شورای هماهنگی مدارس علوم و معارف اسلامی، اعضاء این شورا با حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه دیدار و درخصوص مسائل مختلف مدارس علوم و معارف اسلامی بحث و تبادل نظر کردند.

در این دیدار اعضای شورا ضمن ارائه آمار مدارس و دانش‌آموزان رشته علوم و معارف اسلامی در سراسر کشور و گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های پشتیبانی از مدارس معارف، خواستار حمایت و توجه ویژه ائمه جمعه از مدارس معارف و راه‌اندازی مدارس معارف اسلامی توسط حوزه‌های علمیه تحت اشراف ائمه جمعه و تبیین و معرفی رشته علوم و معارف اسلامی از طریق خطبه‌های نماز جمعه شدند.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، از تشکیل جلسه با دست‌اندرکاران رشته علوم و معارف اسلامی ابراز خرسندی کرد و گفت: با توجه به نگاه ویژه حاکمیت می‌توان امید داشت که رشته علوم و معارف اسلامی رونق ویژه‌ای داشته باشد بنابراین از این فرصت باید بیشترین بهره را برد.

وی آمادگی خود را برای پیگیری موضوعات مختلف رشته علوم و معارف اسلامی از طریق نهادها و سازمان های مختلف اعلام کرد و بهسازی و ارتقاء جایگاه مدارس معارف اسلامی را از اولویت‌های اصلی شورای هماهنگی مدارس معارف دانست و گفت: این رشته نیازمند یک برنامه‌ریزی راهبری در امر توسعه است.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری ادامه داد: تأکید ویژه‌ای بر توسعه رشته علوم و معارف اسلامی در مدارس وابسته به حوزه داریم و استفاده از ظرفیت حوزه برای تقویت این رشته بسیار اثرگذار است.

امام جمعه موقت شهر تهران با استقبال از کمک به رشد کمی و کیفی رشته علوم و معارف اسلامی عنوان کرد: شورای سیاستگذاری و ائمه جمعه آمادگی دارند تا با انعکاس دغدغه‌ها و مشکلات این رشته از طریق مراکز و نهادهای مرتبط به دنبال رفع و برطرف کردن آنها باشد.

وی در مورد محتوای کتب درسی گفت: باید به صورت جدی در حوزه کتب درسی یک بازنگری صورت گیرد چرا که این محتوای آموزشی و درسی برای رشته علوم و معارف اسلامی قانع کننده نیست همچنین کارگروه‌های تخصصی برای برطرف کردن نقاط ضعف این رشته ایجاد شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://rastakhabar.ir/?p=2644

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.