خانه / آشپزخانه (غذاها) / کباب لقمه ای

کباب لقمه ای

کباب لقمه ای از انواع غذاهایی است که با مواد غذایی مختلفی تهیه می شود، کباب لقمه ای از لذیذترین غذاهای ایرانی است که در طرز تهیه آن از گوشت چرخ کرده، سبزی معطر، آرد سوخاری و ادویه استفاده می شود. که در این مطلب نکاتی کلیدی در طرز تهیه کباب لقمه ای و پرطرفدار ایرانی در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

Image result for ‫کباب لقمه ای خانگی‬‎

 

کباب کوبیده خانگی، ته چین کباب تابه ای و کباب قفقازی از کباب های سنتی ایرانی خوشمزه و خوش پختی هستند که  می توانید به راحتی آن ها را در منزل تهیه نمایید.

مواد لازم :

  • پیاز : ۲ عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • آرد سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده : ۱ کیلو گرم
  • زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب لقمه ای

ابتدا پیاز را پوست بگیرید، نرم رنده کرده و آب آن را بگیرید، در ظرفی گوشت چرخ کرده را بریزید و نمک، فلفل و پیاز را به آن اضافه نمایید، خوب ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کند. (در صورت تمایل می توانید سبزی معطر را خرد کرده و به آرامی به مواد اضافه نمایید)

درست کردن کباب لقمه ای

سپس آرد سوخاری و زعفران دم کرده را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید.

طرز تهیه کباب لقمه ای

درست کردن کباب لقمه ای

در مرحله بعد زعفران را به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا حالت منسجم به خود گیرد.

پخت کباب لقمه ای

سیخ های چوبی را درون آب قرار دهید، تا زمانی که روی شعله قرار می دهید حرارت باعث سوختن سیخ های چوبی نشود. ظرف گوشت را از فریزر بیرون آورید.

طرز تهیه کباب لقمه ای

در مرحله بعد مقداری از مایه گوشت را بردارید و کمی با دست فشار دهید تا رطوبت آن گرفته شود، آنرا شکل دهید و به سیخ بکشید.

Related image

 

بعد از اینکه تمام مواد را به سیخ کشیدید، درون تابه کمی روغن بریزید و کباب لقمه ها را داخل تابه بچینید، و حرارت را کم کرده تا کباب ها خوب مغز پخت شوند، و بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید، کباب لقمه ای را درون ظرف بچینید و به وسیله گوجه فرنگی و جعفری تزیین کنید. کباب لقمه ای خوشمزه را که تهیه کرده اید می توانید در کنار برنج یا با نان تازه سرو نمایید.

Related image

 

نکات کلیدی پخت کباب لقمه ای

  1. مهمترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.
  2. هرگز در طرز تهیه کباب لقمه ای از آرد یا جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا اگر تمام نکته ها را در تهیه مایه گوشت به کار ببرید، دیگر استفاده از مواد یاد شده، آن هم برای راحت تر به سیخ کشیدن کباب، لزومی ندارد.
  3. بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم بهتر است که چند ساعت گوشت در فریزر بماند تا منسجم و خودش را بگیرد.
  4. سیخ های چوبی را از قبل در آب ولرم خیس کنید زیرا  چوب ها وقتی مرطوب شوند در زمان کباب کردن نمی سوزند.

Related image

 

در این مطلب طریقه درست کردن کباب لقمه ای خوشمزه که یک نوع غذای ایرانی اصیل است را برای شما همراهان گرامی قرار دادیم، آن را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید. لازم به ذکر است که این کباب خوش طعم را می توانید با نصف مواد ذکر شده هم تهیه نمایید.

حتما ببینید

طرز پخت پیتزا مخلوط بدون فر

طرز پخت پیتزا مخلوط بدون فر مواد لازم برای پیتزا مخلوط  خمیر پیتزای آماده     4 …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *