خانه / آشپزخانه (غذاها) / تهیه پلا سر تره

تهیه پلا سر تره

تهیه پلا سر تره

طرز تهیه پلا سر تره ، پلا سر تره
پلا سر تره یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.این غذا از انواع سبزیجات خوشبو نیز بهره مند است.

مواد لازم برای پلا سر تره

سبزی تازه:شوید (کمی بیشتر ازدیگر سبزی ها), گشنیز، جعفری، تره، اسفناج(یا برگ چغندر)، ترشک (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر می شود _ 2 کیلو
پیاز بزرگ _ یک بته
سیر _ 3 تا 4 بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده می شود)
تخم مرغ_ 3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی متوسط _ 2 تا 3 عدد
فلفل، نمک و زردچوبه_ به اندازه کافی
روغن _ به مقدار کافی
Related image

طرز تهیه پلا سر تره

سبزی، سیر و پیاز را بعد از تمیز کردن و شستن، ریز خرد می کنیم. و در قابلمه می ریزیم، یک و نیم لیوان آب در آن می ریزیم، گوجه فرنگی ها را پوست کنده و اضافه می کنیم، نمک و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و با حرارت ملایم می گذاریم پخته شود. زمانیکه آبش کاملا گرفته شد (حدودا 40 دقیقه)، روغن به مقدار کافی در آن ریخته و تفت می دهیم. تخم مرغها را در ظرفی هم زده و روی خورش می ریزیم و به اندازه مناسب فلفل می پاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده می شود. پلاسرتره با مرغ، ماهی، کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف می شود. در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم می توان روی آن ریخت.

نکات تکمیلی در مورد پلا سر تره

پلا سر تره جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پلا سر تره را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

 

 

 

 

م نمناک

حتما ببینید

طرز پخت پیتزا مخلوط بدون فر

طرز پخت پیتزا مخلوط بدون فر مواد لازم برای پیتزا مخلوط  خمیر پیتزای آماده     4 …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *