خانه / آشپزخانه (شیرینی ها) / تهیه نان خامه ای

تهیه نان خامه ای

تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای ، نان خامه ای
نان خامه ای یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب  آموزش خواهیم داد.

 مواد لازم نان خامه ای

200 گرم آرد
5-4 عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری روغن
یک و یک دوم فنجان آب
یک قاشق سوپخوری شکر
یک دوم قاشق چایخوری وانیل
یک دوم قاشق چایخوری نمک
دو سوم فنجان پودر قند
250 گرم خامه
Image result for ‫نان خامه ای‬‎

طرز تهیه نان خامه ای

آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع شیرینی های تر
سپس آرد را یکدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم
تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد.
بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا کمی خنک شود .
خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم
و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم
و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و
آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند.
خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم
Image result for ‫نان خامه ای‬‎

نکات تکمیلی در مورد نان خامه ای

نان خامه ای جزو کیک و شیرینی – شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان خامه ای را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

 

م نمناک

حتما ببینید

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی پاناکوتا”Panna cotta یه دسر ایتالیاییه که خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *