خانه / آشپزخانه (غذاها) / تهیه ماهی اندونزی

تهیه ماهی اندونزی

تهیه ماهی اندونزی

طرز تهیه ماهی اندونزی ، ماهی اندونزی
ماهی اندونزی یک غذای لذیذ و مقوی است.همانطور که از اسم این غذا پیداست متعلق به اندونزی می باشد.طرز تهیه را ببینید.

 مواد لازم برای ماهی اندونزی

ماهی 2 عدد
زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری
نارگیل تازه 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چایخوری
سیر 2 حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) 1 عدد
پیازچه4 ساقه
سرکه سیب2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان 150 گرم
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای خارجی
پوره سیب زمینی2 پیمانه
شیر نارگیل100 سیسی
ماهی

تهیه ماهی اندونزی

ماهی را تمیز کرده داخل شکم آنرا خالی می کنیم و پس از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن رفته با دستمال خشک می کنیم . سپس تمام مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شکر ، نمک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه) را با هم میکسر کرده سس مخصوص را آماده کرده و داخل شکم ماهی مالیده سپس با پوره سیب زمینی پر کرده داخل ظرف گذاشته در فر با دمای 350 درجه بمدت 30 دقیقه بپزد.
ماهی اندونزی

نکات تکمیلی در مورد ماهی اندونزی

ماهی اندونزی جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ماهی اندونزی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

م نمناک

حتما ببینید

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها این روزها سیب‌زمینی سرخ شده در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *