خانه / آشپزخانه (شیرینی ها) / تهیه نان دارچینی

تهیه نان دارچینی

تهیه نان دارچینی

طرز تهیه نان دارچینی ، نان دارچینی
نان دارچینی پیشنهاد خوشمزه ی ما در این بخش است که عطر خوش آن بسیار لذت بخش خواهد بود.

 مواد لازم برای نان دارچینی

 2 قاشق چای خوری مارگارین
1 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری وانیل
2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1 فنجان دوغ کره تخمیری
2 قاشق غذا خوری شکر سفید
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/4 فنجان روغن گیاهی
2 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری دارچین
1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر سفید
نان

طرز تهیه نان دارچینی

 فر را روشن نموده و دما را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید. کف تابۀ 9×5 اینچی را چرب نمایید.
آرد، 1 فنجان شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین،  1/2 و 1 قاشق چای خوری دارچین، نمک، دوغ کره، روغن، تخم مرغ ها و وانیل را در ظرف بزرگی مخلوط نمایید. به مدت 3 دقیقه مخلوط را هم زده و درون تابه بریزید و روی آنرا صاف کنید.
دو قاشق غذاخوری شکر سفید را با 1 قاشق چای خوری دارچین و کره به خوبی مخلوط نموده و روی خمیر آماده شده، بریزید. از چاقو برای ایجاد نقوش سنگفرش (مرمری) روی سطح نان استفاده کنید.
ظرف ها را به مدت 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده، بگذارید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده و پخته است.
نان دارچینی
نان دارچینی

نکات تکمیلی در مورد نان دارچینی

نان دارچینی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
نان دارچینی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

حتما ببینید

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی پاناکوتا”Panna cotta یه دسر ایتالیاییه که خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *