خانه / آشپزخانه (شیرینی ها) / تهیه کیک گیلاس با مغز فندق

تهیه کیک گیلاس با مغز فندق

تهیه کیک گیلاس با مغز فندق

طرز تهیه کیک گیلاس ، کیک گیلاس
در این بخش از آشپزخانه طرز تهیه کیک گیلاس با مغز فندق را آموزش خواهیم داد.طعم این کیک برای مدت ها در ذائقه شما ماندگار خواهد بود.

مواد لازم برایکیک گیلاس با مغز فندق

کره یا مارگارین :200 گرم
وانیل شکری :یک بسته
شکر :175 گرم
دارچین:1/4 قاشق چایخوری
آرد :125 گرم و یک قاشق غذاخوری
مغز فندق:250 گرم
تخم مرغ:4 عدد
بکینگ پودر :3 قاشق چایخوری
کمپوت گیلاس :یک قوطی
مواد برای تزئین
خامه :100 گرم
ژلهتمشک:2 قاشق غذاخوری
کیک گیلاس

طرز تهیه کیک گیلاس با مغز فندق

گیلاسها را در ابکشی ریخته و بگذارید تا اب اضافه اش خارج شود.
کره نرم شده و شکر ،وانیل شکری،دارچین را بزنید تا سبک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدام حدود 40 ثانیه هم بزنید .آرد و بکینگ پودر را با مغز فندق پودر شده مخلوط کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
گیلاسها را با یک قاشق غذا خوری آرد مخلوط کنید و به مایع کیک اضافه کنید و داخل قالب مستطیلی 25 سانتی کاغذ انداخته چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 درجه به مدت یک ساعت قرار دهید و بعد از پخت بگذارید داخل قالب خنک شود و بعد خارج کنید. با خامه فرم گرفته و ژله تزئین کنید .

نکات تکمیلی در مورد کیک گیلاس

کیک گیلاس جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کیک گیلاس را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

 

 

م نمناک

حتما ببینید

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی پاناکوتا”Panna cotta یه دسر ایتالیاییه که خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *