خانه / آشپزخانه (غذاها) / تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل

تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل

تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/20155715382940a.jpg

زمان تهیه : 30 دقیقه

زمان پخت : 60 دقیقه

مواد لازم بادمجان شکم پر در فر 4 نفر :

برنج دانه بلند 4/3 پیمانه (150 گرم) 100 گرم / 360 کالری
بادمجان بزرگ 2 عدد 100 گرم / 17 کالری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 900 کالری
پیاز بزرگ یک عدد کاملا ریز شود 100 گرم / 5 کالری
سیر 2 حبه کاملا ریز شود 100 گرم / 120 کالری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری 100 گرم / 20 کالری
پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری 100 گرم / 258 کالری
فلفل دلمه ای قرمز یک عدد کاملا ریز شود 100 گرم / 15 کالری
پودر فلفل قرمز تند 5/1 قاشق چای خوری 100 گرم / 0 کالری
پوست لیموی رنده شده 2 قاشق چای خوری 100 گرم / 9 کالری
آب لیموی تازه 2 عدد 100 گرم / 26 کالری
ماست کم چرب نصف پیمانه 100 گرم / 265 کالری
نعنای خرد شده تازه 2 قاشق غذاخوری 100 گرم / 43 کالری
زردچوبه 4/1 قاشق چایخوری 100 گرم / 0 کالری
جعفری خرد شده تازه 5/1 پیمانه 100 گرم / 34 کالری

طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر :

*. فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

*. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود.

*. بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

*. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن ها را کاملا ریز کنید.

*. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

*. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن ها را تفت دهید.

*. بادمجان های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند.

*. آن ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

*. برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

*. بادمجان ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

*. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان ها نرم شده.

*. مواد درون آن ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

*. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

م اکاایران

حتما ببینید

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها این روزها سیب‌زمینی سرخ شده در …

یک نظر

  1. ممنون از سايت خوبتون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *