خانه / آشپزخانه (شیرینی ها) / تهیه پنکیک ردولوت با کرم پنیری

تهیه پنکیک ردولوت با کرم پنیری

تهیه پنکیک ردولوت با کرم پنیری

طرز تهیه پنکیک ردولوت ، پنکیک ردولوت با کرم پنیری
پنکیک ردولوت با کرم پنیری یک عضو خوشمزه ی دیگر از خانواده پنکیک ها است که با رنگ متفاوت و چشم نواز خود،هز ذائقه ای را به خود جذب می کند.

مواد لازم برای سس پنیری

پنیر خامه ای نرم 115 گرم
کره نرم 4 ق غ
شیر 3 ق غ
پودر شکر 2 فنجان
مواد لازم برای پنکیک
آرد 1 و یک سوم فنجان
پودر کاکائو2 ق غ
بکینگ پودر 2 ق چ
جوش شیریننصف ق چ
شکر 1 ق غ
نمکیک چهارم ق چ
شیر 1 و نیم فنجان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
کره ذوب شده 2 ق غ
رنگ خوراکی قرمز 2 ق چ
پنکیک ردولوت

طرز تهیه پنکیک ردولوت با کرم پنیری

پنیر خامه ای ، کره و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود . نیمی از پودر شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود سپس بقیه ی پودر شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و رویش را با پلاستیک پوشانده کناری بگذارید .
آرد ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید .
شیر ، تخم مرغ، کره و رنگ خوراکی را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود .
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده مخلوط کنید تا اثری از ارد باقی نماند . زیاد نباید هم بزنید چون پنکیک ها کیفیت خود را از دست خواهند داد .
یک تابه نچسب یا چدنی را روی حرارت متوسط به پایین گذاشته ( اگر از تابه نچسب استفاده نمیکنید حتما کف تابه را چرب کنید ) حدود یک چهارم فنجان از خمیر را در تابه ریخته و زمانی که رویش حباب زد پنکیک را برگردانید تا روی دیگرش هم بپزد البته این سمت مدت زمان کمتری برای پخت نیاز خواهد داشت .
پنکیک ها را فورا بعد از پخت با کرم پنیر تزئین نموده و سرو نمایید .
پنکیک ردولوت با کرم پنیری

نکات تکمیلی در مورد پنکیک ردولوت

پنکیک ردولوت جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پنکیک ردولوت را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

 

م نمناک

حتما ببینید

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی پاناکوتا”Panna cotta یه دسر ایتالیاییه که خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *