خانه / آشپزخانه (غذاها) / تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها

تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها

تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها

طرز تهیه نان سیر ، نان سیر بندر ترکمنی ها
فرقی نمی کند کجای شمال این سرزمین باشید. وقتی دریا باشد و سیر، می توانید یک غذای خوشمزه یا یک نان لذیذ درست کنید. مردم ترکمن نان های مختلفی دارند که یکی از آنها نان سیربا روغن محلی است. نانی که خیلی سریع درست می شود و مخصوص روزهای سرد زمستان است.

 مواد لازم برای نان سیر بندر ترکمنی ها

1 پیمانه آرد گندم
1 لیوان آب
پیمانه روغن محلی آب شده
1 بوته سیر
یکقاشق چایخوری نمک
نان سیر

تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها

آرد را در ظرفی بریزد و با روغن و آب مخلوط کنید؛ تا جایی که آرد به دست نچسبد.
حالا سیر خرد شده را روی آن بریزد و با دست، خوب ورز دهید.
همچنین بخوانید : مطالب دستور تهیه انواع نان و خمیر
نمک را اضافه کنید و دوباره خمیرتان را ورز دهید.
خمیر را بگذارید سه ساعت در فضای آشپزخانه بماند.
بعد از سه ساعت، به اندازه یک پرتقال از خمیرتان بردارید و آن را با وردنه صاف کنید.
کف یک تابه صاف و نچسب کمی آرد و روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا خمیرتان را روی آن بکشید و وقتی یک طرف آن طلایی شد، طرف دیگر را روی حرارت بگذارید.
نکته
ترکمن ها این نان را در تنور خانگی درست می کنند. اگر تنور ندارید، می توانید آن را در تابه های صاف هم درست کنید.

نکات تکمیلی در مورد نان سیر

نان سیر جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان سیر را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

 

م نمناک

حتما ببینید

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها این روزها سیب‌زمینی سرخ شده در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *