خانه / آشپزخانه (شیرینی ها) / تهیه کیک خرما

تهیه کیک خرما

طرز تهیه کیک خرما

طرز تهیه کیک خرما ، کیک خرما
کیک خرما انتخابی بسیار خوشمزه و البته مقوی است که هر زمان دوست داشتید می توانید آن را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
بازدید : 1,490 نفر

مواد لازم برایکیک خرما

شیر شیرین و غلیظ یک لیتر
خرمای خشک خرد شده 1.5 پیمانه
آب یک پیمانه
جوش شیرین¼ قاشق چایخوری
کره خرد شده نصف پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آرد سفید 1 و ¼ پیمانه
پودر وانیل دو قاشق چایخوری

کیک

طرز تهیهکیک خرما

در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه ای به خود بگیرند. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.
کیک خرما

نکات تکمیلی در مورد کیک خرما

کیک خرما جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کیک خرما را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

حتما ببینید

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی

تهیه پاناکوتا خامه پخته شده با طعمی عالی پاناکوتا”Panna cotta یه دسر ایتالیاییه که خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *