خانه / آشپزخانه (غذاها) / طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی



طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی ، کوفته تبریزی با گوشت چرخ کرده
کوفته تبریزی یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای خطه آذربایجان میباشد که در این بخش برای شما طرز تهیه کوفته تبریزی با گوشت چرخ کرده را آماده کرده ایم.

مواد لازم برای کوفته تبریزی

سبزی معطر :250 گرم خرد شده
لپه :دو استکان
برنج :یک استکان
گوشت چرخ کرده :300 گرم
نمک و فلفل:به میزان لازم
تخم مرغ خام :یک عدد
تخم مرغ پخته :یک عدد
گردو :نصف استکان
زرشک:نصف استکان
پیاز:دو عدد
کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

لپه ها را از شب قبل خیس دهید ، لپه ها را بپزید و با آب سرد ابکشی کنید. برنج را نیز بپزید و ابکشی نمائید.

لپه و برنج را میگذاریم تا بپزد، گوشت را با پیاز خوب میکوبیم بعد از اینکه لپه و برنج پخته شد به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم بعد از اینکه خوب کوبیدیم نمک و فلفل و سبزی را به آن اضافه کرده و با دست خوب ورز میدهیم. بعد از آن تخم مرغ خام را به آن میزنیم و دوباره با دست خوب هم میزنیم.
یکی از تخم مرغ های پخته را بر میداریم و مواد را دور آن میپیچیم تا اندازه ای که از قالب دستتان کمی بزرگتر شود.
کمی گردو و زرشک را برمیداریم و به دور آن مواد کوفته را میپیچیم.

 

کوفته تبریزی

سس کوفته :پیاز را سرخ میکنیم ، رب را در آن سرخ میکنیم و بعد کمی زردچوبه میزنیم و آب میریزیم تا خوب بچوشد
بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها را یکی یکی به کمک کفگیر در آن میریزیم. بعد از انداختن هر کوفته صبر کنید آب که دوباره به جوش آمد کوفته بعدی را اضافه کنید. سس آن باید مقداری باشد که روی کوفته ها را بگیرد در قابلمه را نگذارید .تا بعد از یکساعت در سس خوب پخته شود. نیم ساعت مانده به اینکه کوفته ها آماده شود سیب زمینی را خوب میشوئیم و در سس ریخته تا بعد از نیم ساعت آنها هم به همراه کوفته آماده شود.

اب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد ،تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید اب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند . باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند.

کوفته

نکته های ضروری :
1- گوشت کوفته بهتر است مخلوط گوساله و گوسفند باشد چون چربی باعث نمیشود که کوفته سفت شود
2- سبزی انواع کوفته ها میتواند تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون و مرزه باشد(سبزی کوفته تبریزی فقط تره و مرزه میباشد)
3- برنج کوفته باید به حالت کته پخته شود که چسبندگی بیشتری داشته باشد
4- کوفته دستورهای مختلفی دارد در تبریز در داخل کوفته پیاز داغ، زرشک، گردو، بادام؟،کشمش میزنند.

نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی

کوفته تبریزی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کوفته تبریزی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد

حتما ببینید

طرز پخت پیتزا مخلوط بدون فر

طرز پخت پیتزا مخلوط بدون فر مواد لازم برای پیتزا مخلوط  خمیر پیتزای آماده     4 …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *